Egyesített Elméletek Tudományos konferencia és workshop

English

Általános Információk

Időpontok

A konferencia és a workshop 2008. május 16.-án pénteken kezdődik és május 19.-én hétfőn ér véget. A kiállítás 2008. május 16.-án péntektől, május 18. vasárnapig lesz megtekinthető.

A Konferencia és a kiállítás székhelye

A Konferencia és a kapcsolódó kiállítás a MGYOSZ Székház (702-es terem), cím: 1055 Budapest, Kossuth tér 6-8. Az MKA székháza A a helyszín közvetlenül a Kossuth téri METRO állomás feljárója mellett van.

A Konferencia menetrendje

Május 16., Péntek:

Konferencia nap, kiállítási nap
Fogadási nap

Május 17., Szombat:

Konferencia nap, kiállítási nap

Május 18., Vasárnap:

Konferencia nap, kiállítási nap

Május 19., Hétfő:

Workshop (Mühely) napok

Technikai eszközök

A konferencia teremben minden előadó számára rendelkezésre áll majd egy IBP-PC-n (WindowsXP) futó "PowerPoint" program is vetítő, illetve írásvetítő. Lehetőség van arra is, hogy az előadó saját számítógépét (notebook-ját) használja a vetítővel. Minden előadót megkérünk, hogy még előadása előtt nyújtsa át a szervezőknek elektronikus formában rögzített (CD-ROM vagy Pendrive) prezentációját, amit így módunkban áll ellenőrizni és gond esetén korrigálni.

Nyelv

A konferencia hivatalos nyelve az angol. A konferencia egész ideje alatt szakképezett tolmácsok segítik majd az előadások magyar, illetve orosz nyelvre történő fordítását.